| su_co 
 
  
 Kayit: 25 Oca 2007
 Mesajlar: 630
 Konum: Antalya
 
 | 
			
				|  Tarih: 25/07/2008  16:19:53 (Cum)    Mesaj konusu: YöRÜK KEBABI BULGUR P?LAVI ?LE |   |  
				| 
 |  
				| MALZEME: 
 Margarin  	60 gram
 So?an  	210 gram
 Domates 	120 gram
 Tuz 	15 gram
 Karabiber 	1.80 gram
 Bulgur 	300 gram
 Ye?il biber 24 gram
 Domates 	180 gram
 Enginar 	120 gram
 Bezelye 	60 gram
 Mantar 	30 gram
 Karabiber 	0.60 gram
 Dana eti  	780 gram
 
 YAPILI?I :
 Etler sote ?eklinde do?ran?r. Enginarlar 8 parçaya bölünür, mantarlar 4 parçaya bölünür. Etler so?anla kavrulur suyu verilir. Pi?ece?ine yak?n mantarlar,enginar, bezelye ve biber ilave edilir. Pi?ince domates ilave edilip bir tepsiye al?n?r. F?r?nda 10 dakika k?zart?l?r. Servis esnas?nda bulgur pilav? ile birlikte sunulur.
 |  |