| su_co 
 
  
 Kayit: 25 Oca 2007
 Mesajlar: 630
 Konum: Antalya
 
 | 
			
				|  Tarih: 25/07/2008  16:25:59 (Cum)    Mesaj konusu: GÜLGAS |   |  
				| 
 |  
				| MALZEME: 
 1 kg. gülgas, 500 gr. ku?ba?? koyun veya o?lak eti, tereya??, sar?msak, 500 gr. ?spanak, zeytinya??, 2 limon, ka- rabiber, k?rm?z? biber, tuz
 
 YAPILI?I :
 Ku?ba?? etler tereya??yla kavrularak pi?irilir, pi?ince 1 bardak s?cak su eklenerek, k?s?k ate?te pi?irmeye devam edilir. Etlerin pi?mesine yak?n ku?ba?? do?ranan gölevezler, sar?msak, limon suyu, biber ve 2 bardak su kat?l?r. Orta ate?te kaynat?l?r. Ispanak yapraklan zeytinya??nda karabiberle kavrulur. Ispanak ve gölevezler kar??t?r?larak servis yap?l?r...
 |  |